Para Çekme ve Yatırma

Dengebet Para Yatırma Yöntemleri

Dengebet para yatırma işlemleri ile firmaya bakiye ekleyin, dilediğiniz oyuna katılım gerçekleştirerek kazanç elde edin ya da bonus alın

Yurtdışı lisanslı hizmetler veren platformda para yatırımı sürecinde bulunmaktadır. Çünkü oyunlarda gerçek para ile işlemler yapılmaktadır. Bu nedenlede Dengebet para yatırma işlemleri yöntemleriaktif şekilde sunulmaktadır. Her bir ödeme işleminde ise farklı limitler kullanılmaktadır. Buna uygun para yatırıma talepleri gerçekleştirilmektedir.

Dengebet Para Yatırma Yöntemleri

Dengebet para yatırma işlemleri için kullanılan farklı ödeme yöntemleri bulunmaktadır. Örneğin sanal cüzdan ödeme seçeneklerine yer verilmektedir. Bu ödeme seçeneklerinde Papara, Mefete, Pep, Payfix, Payco sistemleri kullanılmaktadır.

Aynı zamanda yatırım işlemi sırasında kripto paralarla işlemin yapılmasına da izin verilmektedir. Farklı kripto para birimleri kullanarak işlemler yapılmaktadır. Lakin kullanılan para birimine göre limitlerde değişiklikler görülebilmektedir.

Banka üzerinden de kullanılan bazı yöntemler bulunmaktadır. Bunun birincisi banka havalesi olmaktadır. Oyunculara sahip olduğu herhangi bir banka hesabıyla transfer işlemini gerçekleştirmektedir.

Ayrıca QR kod ve Cepbank yöntemleri de burada geçerli olmaktadır. Böylece oyuncular banka hesaplarında farklı yöntemlerle kullanmaktadır.

Dengebet Para Yatırma İşlemleri

Dengebet Para Yatırma Limitleri

Yatırım işlemi yaparken dikkat edilen en önemli hususlardan biri limitler olmaktadır. Limitlerin uygun olmaması durumunda talep anında reddedilmektedir. Bu nedenle bir sonraki sayfaya geçme için mutlaka uygun limitlerin kurulması beklenmektedir.

  • Uygun limitler Dengebet para yatırma işlemleri sırasında aktif şekilde paylaşılmaktadır. Banka havalesi gibi yöntemlerle yapılan işlemlerde en az 100 TL yatırımın yapılması sağlanmaktadır. En fazla ise 50.000 TL yatırım işlemi tek seferde gerçekleştirilmektedir.
  • Sanal cüzdan ödeme seçenekleriyle yapılan yatırımlarda ise minimum 1 TL seçenek bulunmaktadır. En fazla ise 100.000 TL yatırım gerçekleştirmektedir. Böylece farklı yöntemler üzerinden limitlerin değerlendirilmesi amaçlanmaktadır.
  • Kripto paralarla yapılan yatırımlarda ise en az 1 TL limit uygulanmaktadır. En fazla ise 50.000 TL yatırım işlemi gerçekleştirilmektedir.

Para Yatırma Süreci Dengebet Sitesinde Nasıl?

Para yatırma süresi için öncelikle kullanıcıların uygun koşullarda talep oluşturması beklenmektedir. Her bir ödeme yönteminin kendine ait Dengebet para yatırma işlemleri formu bulunmaktadır.

Formun eksiksiz şekilde doldurulması istenmektedir. Hem manuel hem de otomatik sistemlerin kullanılmasını sağlanmaktadır. Manuel sistemlerde kullanıcılar kendileri transferleri siteye aktarım yapmaktadır. Otomatik sistemde ise doğrudan siteden hesaba giriş yapılmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu